Bel voor informatie: 023-203 9991

Raamovereenkomsten

Onze opdrachtgevers bestaan voor een gedeelte uit marktleiders op het gebied van weg en infrabouw, welke dagelijks tot zéér regelmatig de vraag naar onze verkeersregelaars stelt. Wanneer uw bedrijf ook regelmatig verkeersregelaars in zet, kunt u in dat geval bij ons terecht voor de inhuur van verkeersregelaars tegen een zéér scherp tarief.

Tevens bieden wij de service dat er altijd dezelfde verkeersregelaars op uw opdracht ingezet worden waardoor u niet onnodig veel tijd extra kwijt bent om elke dag hetzelfde uit te hoeven leggen. Het grote voordeel hiervan is, dat de werknemers precies weten waar ze gebleven zijn de vorige dag, en hun werkzaamheden zonder moeite kunnen hervatten. Bel vrijblijvend voor een kennismakings afspraak naar 06-246 372 68 of wanneer u minder in de gelegenheid bent zijn wij bereikbaar via E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder:

VCA Keurmerk

VCA keurmerkVCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

TÜV Nederland

tuvnord

 

Contactgegevens

  info (@) traffic24-7.nl
  023-203 9991
  06-246 372 68
  Dijckmanstraat 2, Velsen Noord