Bel voor informatie: 023-203 9991

Opleiding verkeersregelaar

Opleidingen landelijk bevoegd verkeersregelaar van Traffic 24-7 worden bij ons intern gehouden.

Omdat wij zelf deze opleidingen geven, weten wij ook onze kwaliteit goed te waarborgen, en tellen op dit moment de hoogste score van heel Nederland!

De methoden van onze verkeersregelaars opleiding zijn volgens de normen van de Politieacademie, en wordt na het behalen van het examen ook het certificaat beëdigd en voorzien van een hologram keurmerk van de politie academie.

Tijdens het examen is er uiteraard ook een gedelegeerde van de politie aanwezig welke alle verkeersregelaars examens op correctheid beoordeeld. 

Dankzij onze jaren lange ervaring en duidelijke uitleg tijdens de opleiding halen wij het beste uit de kandidaten en staat ons slagingspercentage keer op keer op de volle 100 procent!.

De verkeersregelaars opleiding bestaat uit:

  • Theorie & parktijk lessen en examen.

Belangrijk!
Gezien het officiele document is het van groot belang dat de kanidaten een geldig legitimatiebewijs bij zich hebben tijdens het praktijk examen.

Lees verder:

VCA Keurmerk

VCA keurmerkVCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

TÜV Nederland

tuvnord

 

Contactgegevens

  info (@) traffic24-7.nl
  023-203 9991
  06-246 372 68
  Dijckmanstraat 2, Velsen Noord